IMG 3101
  • Demanen sensatesa en aquest final de legislatura i fugir de les batalles internes i els conflictes estèrils.
  • Lamenten que alguns dirigents del PSOE se sumen a les campanyes del PP per desestabilizar el Pacte del Grau.
  • Per a Del Señor cal posar fi a aquest tactisme polític i electoral perquè desmobilitza a la ciutadania i penalitza a totes les forces progressistes

El grup municipal Castelló en Moviment ha valorat el moment polític en què es troba el Pacte del Grau a 5 mesos de les pròximes eleccions municipals i just després del ple municipal en què es va destituir a la vice-alcaldessa Ali Brancal.

El portaveu de Castelló en moviment, Xavi del Señor, després de fer un repàs a l’actualitat de la política municipal dels darrers mesos emfatitza l’objectiu principal del seu grup polític: “impedir el retorn de les polítiques d’austeritat”. Per aconseguir aquesta fita explica que “en primer lloc i de forma urgent cal cessar les dinàmiques que desanimen a la ciutadania, parapetar-se i bloquejar els atacs de la dreta.”

El regidor argumenta que “no pot ser que els dirigents del PSOE se sumen a les campanyes mal intencionades del PP per a desestabilitzar el Pacte del Grau. Demanem responsabilitat”. Com a exemples recents ha esmentat la querella del regidor del PP Macian contra la vice-alcaldessa o que se sumen a les crítiques a una actuació musical després “d’una exitosa jornada” per a promoure l’ús del valencià.

Seguir treballant en aquelles assignatures pendents que demanden valentia en àmbits com l’habitatge, l’ocupació, el medi ambient o la millora dels barris

Del Señor afegeix que “pensem que no és responsable que en aquest final de legislatura alimenten conflictes estèrils i batalles internes. Així sols aconsegueixen tensar innecessàriament les relacions entre els socis de l’Acord del Grau i insuflar aire als sectors més reaccionaris. Entenem aquesta necessitat de marcar perfil propi, però, la sobreactuació i el tactisme polític i electoral desanima a la ciutadania mentre encoratja a la bancada més conservadora.”

Davant aquest panorama CseM considera que el prioritari és asserenar les relacions i “difondre bé tot allò que hem aconseguit en aquest període de diàleg i millores, però també, seguir treballant en aquelles assignatures pendents que demanden valentia en àmbits com l’habitatge, l’ocupació, el medi ambient o la millora dels barris, per posar alguns exemples en els que encara tenim treball”.