29197230 2035539553326544 1388787502046773248 N
  • A Castelló hi ha una manifestació convocada per a aquest dissabte a les 12h a la plaça Major.
  • Paz Beltrán considera que la pujada del 0,25% és un insult a la ciutadania.

La regidora de Castelló en Moviment, Paz Beltrán, ha declarat que l’agrupació electoral participarà aquest dissabte de la manifestació per unes pensions dignes. Paz Beltrán considera que «la precarietat en el treball, el treball no remunerat de les cures i la bretxa salarial, fa que les dones siguen les pensionistes més pobres».

Aquest és un dels motius que ha posat d’exemple per a cridar a la ciutadania a la participació i defendre «un dret guanyat amb esforç i lluita que està patint retallades, provocant l’empitjorament de les condicions de vida de persones jubilades i la supervivència d’una gran quantitat de famílies. Si realment ja no estem en crisi perquè no es revaloren les pensions respecte a l’IPC?» es pregunta la regidora.

La formació assembleària està entre les entitats convocants d’una jornada que se celebra a escala estatal. La regidora informa que el seu grup comparteix els arguments esgrimits en el manifest de la convocatòria de Castelló. «Garantir les prestacions mitjançant els Pressupostos Generals de l’Estat, garantir la cotització de qualsevol tipus de contracte i recuperar el poder adquisitiu de les pensions des de 2011» són algunes d’aquestes demandes.

La regidora Beltrán ha incidit en què «cal defensar el model públic de pensions davant dels atacs que ha sofert pel PP i el PSOE, les pressions de la Unió Europea, això com els plans de pensions privats». Per a Castelló en Moviment aquesta mobilització és cabdal perquè «és una qüestió que ens afecta a tots i totes, a les persones jubilades, a les dones a les famílies que sobreviuen gràcies a les pensions dels seus majors, i al futur dels joves i del conjunt de treballadors i treballadores».