Jornades Urbanisme Xa L Face2
  • Els pròxim 14 i 15 d’octubre es realitzen unes jornades baix el títol “Pensem Castelló. Construïm el futur” al voltant del futur urbanístic de la ciutat amb la participació de diverses entitats junt a l’Ajuntament de Castelló.

Aquestes jornades, titulades “Pensem Castelló. Construïm el futur” compten amb dues activitats. El divendres 14 d’octubre a l’espai “La teixidora”, situat al carrer Adoberies 17, es realitza un taller amb el col·lectiu Punt 6 sobre “Perspectiva de gènere en l’urbanisme”. El col·lectiu punt 6 és conegut pels treballs realitzats per a desenes d’entitats públiques i privades al voltant d’un urbanisme sense discriminacions.

 

jornades-urbanisme

 

L’endemà, a la casa de la cultura del carrer Antonio Maura, una taula redona abordarà els reptes urbanístics de Castelló. Portaveus de diverses entitats (GECEN, Associació de Mestrets-Borriolenc, l’Ajuntament de Castelló, CERAI, el col·lectiu Punt 6 i el Col·legi d’Arquitectes) posaran en comú la seua visió sobre el seu model de ciutat.

La redacció del nou PGOU del terme de Castelló serà un dels temes que es posaran sobre la taula. El grup de treball sobre urbanisme de Castelló en Moviment ha organitzat aquestes Jornades per obrir al debat públic la seua aposta per incorporar “el respecte al medi ambient, la perspectiva de gènere, i, la participació de la ciutadania i el teixit associatiu la redacció del nou PGOU”, tal com ha declarat el portaveu municipalista Xavi del Señor.