Declaracions Regidors Xavi
  • Del Señor respon als últims comunicats del partit de Gabarda carregant contra el treball municipal de la formació assembleària.
  • Considera que la formació taronja està “desorientada pels seus problemes interns”.

Després de les crítiques de la portaveu municipal de Ciudadanos, Cristina Gabarda, al Pacte del Grau, i del regidor Zamora al treball en matèria d’accessibilitat que porta endavant la formació assembleària, des de Castelló en Moviment han respost a Ciudadanos recomanant-li “que es preocupe més per ser útil a la ciutat de Castelló, i menys de criticar el treball propositiu que altres formacions si fem, en cas que els quede temps després de 3 anys sense aconseguir superar les seues continues divisions internes”, explica el portaveu de Castelló en Moviment, Xavi del Señor.

“Tant Ciudadanos com Castelló en Moviment vam entrar alhora a l’Ajuntament. Ells posant fotos amb el rostre d’Albert Rivera com si fora candidat a alcalde i nosaltres amb una candidatura ciutadana i assembleària que va reunir a molta gent diferent. Durant aquesta legislatura hem estat útils a la ciutat amb mesures com el Bo Activa’t, els Jornals de vila, o el treball per prevenir la corrupció. Esperem que prenguen nota si aconsegueixen posar ordre als enrenous del seu grup polític”, explica Del Señor.

L’últim comunicat de Ciudadanos, amb declaracions del regidor Zamora, carrega contra el treball en matèria d’accessibilitat de Castelló en Moviment en relació a la moció aprovada en l’últim ple per obrir ajudes per adquirir vehicles scooter elèctriques per a persones en mobilitat reduïda. “Lamentem la desorientació del regidor de Ciudadanos, ja ha oblidat que han donat suport a la majoria de les nostres iniciatives en aquest tema. Tal volta estan massa atabalats criticant-nos per a entendre que les nostres mesures pretenen garantir la vida independent de les persones amb mobilitat reduïda. Li recomanem a Ciudadanos que treballe en definir el seu propi projecte per a Castelló. Més val tard que mai”, afegeix Del Señor.