Declaracions Regidors Iñaki
  • Es tracta d’un vehicle de gamma alta no retolat ni pintat amb el color corporatiu del Consorci, tal com obligava els plecs de condicions de la licitació. Denuncien que el diputat Luis Rubio l’empra per a usos privats.

“Fa dos anys que vam denunciar la compra d’un tot-terreny de gamma alta assignat al diputat responsable del Consorci, Luis Rubio, un vehicle que continua sense estar retolat ni pintat amb els colors el Consorci, tal com obligava els plecs de condicions de la licitació” indica el diputat per Castelló en Moviment, Iñaki Vallejo.

A més a més, Vallejo ha explicat que “han instal·lat una bola de remolc en el tot-terreny i el diputat l’empra per a usos privats. És habitual veure’l aparcat en el plaça de Villahermosa del Rio. S’ha confirmat la nostra denúncia sobre el destí privat d’aquest 4×4 de gamma d’alta”.

El març del 2016 la formació assembleària va denunciar que el Consorci Provincial de Bombers havia comprat un cotxe de gamma alta per a ús particular del diputat provincial Luis Rubio, responsable d’aquest organisme públic. Es va tractar d’una licitació de compra de quatre vehicles tot-terreny per un valor de128.000 euros. Els plecs de la compra indicaven que un dels cotxes tot-terreny havia de disposar d’unes característiques tècniques superiors: seients de pell, llànties d’aliatge, fars d’encesa automàtica, volant multifuncional en pell, control de distància d’aparcament, alerta de canvi involuntari de carril i càmera de visió posterior.

Per a la formació assembleària aquesta despesa “és un greuge a la ciutadania. Tenim el servei de bombers provincial amb més vacants i menys professionals de tot el territori valencià però en canvi hi ha diners per a aquest tipus de despesa. La prioritat d’un servei públic no poden ser els privilegis que gaudeixin alguns polítics sinó garantir un servei públic professional de qualitat. Aquest tipus de fets degraden la democràcia”.