SER RIC ES MOLT BARA 2
  • Des del 2015 l’agrupació ciutadana ha negociat amb la resta de grups polítics una reforma fiscal municipal. Han publicat un vídeo. en el que detallen els canvis més significatius que hi han en l’IBI i la taxa de residus. Visualitza’l: https//goo.gl/K6mlRT

Ens queda treball per assolir un model més just, però estem en una proposta que avança pel bon camí”. Amb aquestes paraules el regidor Xavi del Señor anuncia l’aprovació de Castelló en Moviment amb el paquet de mesures fiscals negociades amb l’equip de govern.

Una rebaixa del 80% en la taxa de residus per a les famílies amb ingressos menors de 7.500 euros, el què beneficia a 2.000 famílies de Castelló. Bonificacions del 30% en l’IBI per als immobles destinats a usos socials i culturals. Aquestes són algunes de les mesures que han acordat els signants del Pacte del Grau, i que l’equip municipal de Castelló en Moviment explica en un vídeo que han publicat en una xarxa social.

La importància de la fiscalitat per poder portar endavant polítiques públiques en favor de la majoria social.

Per la seua banda, el regidor Iñaki Vallejo, representant de la formació municipal en aquesta negociació, ha emfatitzat “la importància de la fiscalitat per poder portar endavant polítiques públiques en favor de la majoria social”. En aquest sentit, ha afegit que el seu grup polític ha proposat introduir diferents mesures progressives.

També ha destacat que en l’àmbit medi ambiental hi hauran bonificacions en l’IBI i en l’impost de construccions per a promoure les energies renovables. El vídeo es pot consultar en el següent enllaç. Visualitza’l: https://goo.gl/K6mlRT