14686470 10207682437243816 1918445455 N
  • L’agrupació ciutadana sol·licita conéixer les actuacions realitzades i previstes en els solars i descampats abandonats després de les queixes constants que reben per part de la ciutadania.

En la comissió informativa celebrada aquest dilluns el grup municipal Castelló en Moviment ha tornat a posar sobre la taula els solars i descampats abandonats i en estat insalubre que hi ha per tot el terme municipal.

Les queixes que reben els municipalistes, segons relata la regidora Anna Peñalver, han estat nombroses. “En les Juntes i Consells de Districte, o per les xarxes socials, són constants les demandes formals perquè l’Ajuntament intervinga” ha declarat Peñalver, per afegir a continuació “ens consta que diferents veïnes i veïns s’han dirigit per escrit a l’Ajuntament exigint una solució a solars i descampats concrets sense tindre resposta”. De fet, l’agrupació ciutadana ha lliurat en la comissió una relació de propietats sobre les quals hi ha demandes concretes.

En les Juntes i Consells de Districte, o per les xarxes socials, són constants les demandes formals perquè l’Ajuntament intervinga.

En front d’aquesta situació han demanat la relació de sol·licituds registrades per part de la ciutadania sobre una problemàtica que qualifiquen de “salut pública”, així com les respostes del consistori. A més a més, tambe volen esbrinar quines són les actuacions realitzades per part de l’Ajuntament, i en cas que no s’haja actuat encara, quina previsions d’intervencions i terminis tenen planificades.

L’agrupació ciutadana ha assenyalat en diverses ocasions que són just les propietats de promotores immobiliàries i entitats financeres les quals estan en pitjor situació. “Després de l’esclat de la bombolla immobiliària i la crisi econòmica les han abandonat, perjudicant especialment als barris de la ciutat” emfatitza Peñalver.