Accessibilitat
  • Consideren que és un pas endavant en la igualtat d’oportunitats de les persones en mobilitat reduïda.
  • Recorden que es tracta d’una de les propostes que van realitzar en els romanents del 2016.

Aprofitant el període estiuenc, i la menor utilització del Pavelló Ciutat de Castelló, s’han iniciat les obres per adaptar les instal·lacions per a les persones amb diversitat funcional. Aquestes obres afecten als vestuaris i a les graderies del poliesportiu.

La regidoria d’esports va acceptar aquella proposta, vam fer reunions de treball al respecte i ara veiem els resultats.

La regidora de l’agrupació electoral, Paz Beltrán, ha valorat les reformes. En les seues declaracions assenyala que «l’abril del 2016 vam registrar una proposta per als romanents on detallàvem com adaptar les condicions de disseny, les característiques i la funcionalitat del pavelló per a l’ús per persones amb mobilitat reduïda, ja que no complien els requisits establerts». La regidoria ha mostrat la seua satisfacció perquè «la regidoria d’esports va acceptar aquella proposta, vam fer reunions de treball al respecte i ara veiem els resultats».

Aquesta reforma és un pas, però queda molt de camí per recórrer» ha emfatitzat la regidoria municipalista.

El pavelló Ciutat de Castelló és un dels espais públics municipals en què es realitzen activitats esportives al llarg de l’any. La proposta dels municipalistes abordava «reformar l’espai per als espectadors, les taquilles de les entrades, els vestuaris i els banys perquè s’adapten per a l’ús per persones amb mobilitat reduïda», ha assenyalat Beltrán.

La regidora ha valorat aquesta obra com «un pas per contra la desigualtat d’oportunitats que pateixen les persones amb diversitat funcional, igualant les condicions d’accés als esdeveniments i les seues instal·lacions, en un pavelló amb bones connexions, itineraris d’arribada accessibles, i amb entrades adequades per a practicar esport adaptat». La representant de Castelló en Moviment han explicat que el seu grup polític treballa des del paradigma del disseny universal, el qual es basa en la igualtat d’accés per no excloure a cap persona dels espais públics i facilitar la participació en la vida pública a tot el món. «Aquesta reforma és un pas, però queda molt de camí per recórrer» ha emfatitzat la regidoria municipalista.