IMG 5043 Esmenes
  • Esperen arribar a un acord i que s’aproven en el ple municipal. Aquestes se centren en millores en medi ambient, habitatge, el pla Barris i la lluita contra la corrupció.

L’agrupació electoral Castelló en Moviment ja ha registrat les seues esmenes al pressupost municipal de l’Ajuntament de Castelló. Respecte a les esmenes que han registrat se centren en millores en medi ambient, dret a l’habitatge, el pla Barris i la lluita contra la corrupció. Aquestes finalment són:

INICIATIVES

QUANTITATS

Adquisició habitatge parc municipal

900.000 euros

Pla Municipal estratègic d’Habitatge

50.000 euros

Oficina Municipal d’Habitatge

100.000 euros

Vila Verda – Parc Agrari

200.000 euros

Pla Barris – Assistència tècnica

300.000 euros

Oficina anticorrupció

150.000 euros

Llançadora de cooperatives – Beta.coop

10.000 euros

TOTAL

1,7 milions d’euros

El portaveu de la formació assembleària, Xavi del Señor, ha explicat que «la nostra voluntat és arribar a un acord amb el govern municipal i aprovar el Pressupost sempre què aquest avance amb iniciatives concretes en el dret a la ciutat». A continuació, el regidor ha subratllat que «estem davant una de les últimes cites del Pacte del Grau per a demostrar a la ciutadania que la confiança que van dipositar en nosaltres serveix per a millorar la ciutat i les seues condicions de vida».

Finalment Del Señor ha declara que aquest final de legislatura, i en concret el Pressupost municipal, per al seu grup polític «és una cita decisiva per al rumb de Castelló. Per part de la nostra agrupació treballem per estar a l’altura del que el poble espera de nosaltres».