Anna Europa Creativa
  • El passat dimecres la regidora va assistir a unes jornades informatives sobre programes europeus de finançament cultural i mobilitat europea per a entitats i associacions.
  • Valoren traslladar aquestes idees al teixit associatiu de Castelló.

El passat dimecres Europe Direct i la Diputació de Castelló van organitzar unes jornades sobre els programes culturals i de participació a nivell europeu. En concret es van exposar els programes «Europa creativa» i «Europa con los ciudadanos».

Segons declaracions de la regidora Anna Peñalver: «aquests programes de finançament cultural són importants per a nosaltres, ja que pensem que poden ajudar a un teixit associatiu fort i dinàmic, ampliant els seus marcs d’actuació, fonamental per a avançar en drets i en democràcia».

En acabar l’acte la regidora de la formació assembleària ha explicat: «esperem apropar aquests programes a la gent de la nostra ciutat, que puguen créixer a nivell personal i associatiu, que els seus projectes es desenvolupen i que es puguen formar per potenciar la seua activitat».

Finalment, la regidora va ser entrevistada per l’organització on va respondre a la pregunta: «Perquè es important votar a les pròximes eleccions europees?», al que Anna Peñalver va respondre: «És important votar, per al canvi, per a impedir la proliferació de l’extrema dreta en Europa i també per a no perpetuar les polítiques d’austeritat actuals, que generen desigualtat i propicien l’aparició del feixisme i la intolerància».