Salvem El Grau 01 01
  • Dimecres 18 organitzaran una assemblea conjuntament amb el col·lectiu d’Esquerra Unida del Grau per explicar la contaminació produïda pel Serrallo

L’agrupació Castelló en moviment i el col·lectiu d’Esquerra Unida del País Valencià al Grau de Castelló han organitzat una assemblea oberta este dimecres, 18 d’octubre, dirigida al veïnat del Grau de Castelló i a tota la ciutat per explicar quins riscos suposa l’activitat del polígon del Serrallo.

«Li hem demanat moltes voltes a l’equip de govern municipal que s’implique en reduir la contaminació, l’olor i la pols que arriba al Grau des del polígon del Serrallo, però sembla que no està entre les seues prioritats. Pensem que s’equivoquen mirant cap a un altre costat en aquest tema», considera Xavi Del Señor, portaveu de Castelló en Moviment.

L’assemblea tindrà lloc el dimecres, 18 d’octubre, a les 19.00 al Centre Cultural La Marina i qualsevol persona podrà intervenir per donar la seua valoració o possibles solucions a aquest conflicte.

«Pràcticament qualsevol persona que viu al Grau sap que hi ha dies que hi ha una olor estranya, o que hi ha pols prop del Serrallo. Però hi ha molta gent que desconeix l’origen i que no sap la contaminació que acompanya a eixe pols i eixa olor. Si hi ha més veïns i veïnes que coneixen que les empreses del Serrallo no estan prenent mesures contra l’impacte ambiental, serà més probable que l’Ajuntament i Conselleria de Medi Ambient prenguen mesures per corregir-ho», afegeix Del Señor.