Declaracions Regidors
  • Peñalver lamenta el dogmatisme del Partit Popular i Ciudadanos per negar-se a estudiar la recuperació de la gestió pública.

La regidora de Castelló en Moviment, Anna Peñalver confia que la moció aprovada al Ple del passat dijous perquè l’Ajuntament estudie la possibilitat d’assumir la direcció directa de les 3 escoletes municipals els contractes de les quals venç en les pròximes setmanes puga servir perquè es done un impuls al desenvolupament d’un Model Pedagògic a la ciutat que avance en la democratització de les escoles infantils municipals.

Recuperar el control democràtic dels serveis municipals passa per recuperar la seua gestió pública, no podem deixar-la en mans d’empreses privades.

«Recuperar el control democràtic dels serveis municipals passa per recuperar la seua gestió pública, no podem deixar-la en mans d’empreses privades», considera Anna Peñalver, portaveu adjunta de Castelló en Moviment, qui ara farà seguiment de la implementació de l’acord per part de la Regidoria d’Educació. «També és bàsic que s’implemente el Model Pedagògic de Ciutat perquè el Consell Escolar Municipal puga decidir de forma participada com han de ser les escoletes municipals», afegeix Peñalver, sobre un altre element també inclòs a la moció aprovada, el Model Pedagògic de Ciutat, que també s’hauria d’aplicar a les escoletes de gestió privada i de titularitat autonòmica.

Fora d’eixe acord es van quedar el Partit Popular i Ciudadanos, que votaren en contra de la proposta de Castelló en Moviment. «Són uns dogmàtics. Al Ple vam demanar un estudi comparatiu de la gestió pública i la privada, tenen por que es demostre que la gestió pública és més eficient, democràtica i que garanteix millors condicions laborals».