Declaracions Regidors
  • El regidor de Castelló en Moviment, Iñaki Vallejo, es felicita pel consens assolit però «troba en falta que no es generés algun mecanisme per escoltar a l’afició».

El Ple de l’Ajuntament de Castelló va aprovar per unanimitat finalment la moció sobre la cessió de Castàlia que inicialment va ser registrada per Castelló en Moviment i que finalment va ser modificada per tots els grups fins arribar a una redacció final on els grups de l’equip de govern van assumir el compromís d’abordar el conveni de cessió del Estadi Castàlia en la Comissió Municipal corresponent i condicionava que aquesta cessió fos de llarga durada a que l’ampliació de capital que la Junta Directiva tenia previst dur a terme el pròxim dilluns 30 siga oberta i transparent.

«Estem satisfets amb el consens assolit després d’una negociació frenètica entre tots els grups. A nosaltres ens hagués agradat que a la redacció final s’inclogués algun mecanisme de participació dels grups d’aficionats abans que l’Ajuntament signés el conveni de l’estadi, però enteníem que havíem de cedir tots per arribar a un acord», considera Iñaki Vallejo, el regidor de Castelló en Moviment que tracta els assumptes vinculats amb el CE Castelló.

Castelló en Moviment si va aconseguir que a l’acord figurés que, perquè l’acord de cessió de l’estadi siga de llarga durada (en lloc de renovar-se any a any) la directiva s’ha de comprometre a que l’ampliació de capital siga oberta, i els xicotets accionistes de l’equip, l’afició o els empresaris locals puguen assumir alguns lots d’accions per evitar la seua concentració.

«Esperem que la Directiva no deixe passar esta oportunitat i en l’Assemblea d’Accionistes que hi ha dilluns busquen es convoque una ampliació de capital oberta», afegeix Vallejo.