Auditoria Hospital
  • El Tribunal qualificador ha anul·lat el procés per les sospites en la custòdia de les preguntes del primer exercici.
  • 186 aspirants hauran de repetir l’examen per cobrir 4 places del Tècnic en Documentació Sanitària.

El Consorci de l’Hospital Provincial va publicar el passat desembre la convocatòria de diferents oposicions. En total es van a cobrir 20 places en diferents categories laborals. Entre aquestes hi ha el concurs oposició per a seleccionar 4 tècnics de documentació sanitària en torn lliure, unes vacants a les que aspiren 186 admesos.
Tal com ha publicat el BOP aquest 26 de Novembre, el Consell de Govern del Consorci Hospitalari, després de llegir un escrit presentat el passat 23 de Gener, ha decidit anul·lar el primer exercici test del concurs-oposició d’aquestes places.

És lamentable que de nou ens trobem amb l’Hospital Provincial en el punt de mira per presumptes irregularitats.

La notícia arriba una setmana després que la Conselleria de Sanitat anunciara que es va a realitzar una auditoria sobre el funcionament de l’Hospital Provincial per a clarificar diferents circumstàncies. La diputada per Castelló en Moviment ha pronunciat la següent valoració: “És lamentable que de nou ens trobem amb l’Hospital Provincial en el punt de mira per presumptes irregularitats”. La formació assembleària anima la població a denunciar els casos dels que dispose d’informació i s’ofereix per a donar suport a tota iniciativa ciutadana en aquest sentit. “Ja n’hi ha prou de viure en silenci. Els castellonencs i castellonenques hem de donar un pas endavant”, afegeixen.

El director de l’Hospital Provincial ha convocat als aspirants a un nou exercici el proper 14 de desembre. En la carta informativa d’aquesta nova prova s’informa que el Tribunal Qualificador de les proves, amb motiu de la correcció de l’exercici tipus test, i a la vista dels resultats obtinguts han considerat que “existeixen sospites d’una possible irregularitat en la custòdia de les preguntes”. Per aquest motiu s’ha decidit anul·lar els resultats i repetir la prova.