Declaracions Regidors
  • La formació assembleària col·labora en l’elaboració de la web “El Atlas del Cambio”, un repositori amb 70 mesures innovadores implantades pels Ajuntaments del canvi.

Fruit del treball en xarxa entre les plataformes municipalistes estatals s’ha creat un portal web anomenat “Atles del Canvi“, el qual inclou un repositori de polítiques municipalistes realitzades per les noves plataformes municipalistes nascudes a les eleccions del 2015.

Segons explica la regidora de Castelló en Moviment, Anna Peñalver, “es tracta d’un repositori pioner de les mesures municipalistes de la xarxa de ciutats del canvi, a la qual esperem que s’incorpore Castelló el 2019. Es tracta del primer pas cap a un mapa municipalista de tot l’estat”.

En aquesta ferramenta digital es contemplen algunes de les mesures que la formació assembleària ha aconseguit desenvolupar al llarg de la legislatura des de la seua posició polític. Peñalver destaca “la Llançadora de Cooperatives Beta.coop per a donar cobertura a aquelles iniciatives d’ocupació que es posen en marxa com a cooperatives de treball”.

Per a Castelló en Moviment, en paraules de la regidora Peñalver, aquesta iniciativa demostra que “hi ha un espai polític nascut el 2015 que ha estat capaç de portar endavant iniciatives innovadores i valentes, més pròximes a les demandes de la ciutadania, i que el 2019 és una oportunitat perquè Castelló se sume a aquesta xarxa de ciutats que aposte per la radicalitat democràtica i feminista.”