Banner Balcons Face
  • Castelló en Moviment posa a disposició de la ciutadania els seus balcons a l’Ajuntament per contemplar l’acte de cloedna “Magdalena Vítol”. Un sorteig el dijous 3 de Març designarà les persones afortunades.

L’agrupació electoral ha tancat les inscripcions per al sorteig “Balcons per al poble”. El passat divendres 26 de Febrer va iniciar aquesta campanya per les xarxes socials per obrir el seu despatx a l’Ajuntament, el qual disposa de 3 balcons amb vistes a la plaça Major, a qualsevol ciutadà que vulga contemplar el “Magdalena Vítol” des d’aquestes vistes “privilegiades”. Castelló en Moviment va habilitar un portal web per a aquesta campanya i durant 5 dies ha estat obert el formulari d’inscripció.

Volem liquidar privilegis i així eliminar la distància amb els veïns i les veïnes de Castelló.

Segons informen des de la formació assembleària finalment s’han inscrit 150 persones. El dijous 3 de març realitzaran el sorteig per designar les 3 persones premiades, les quals poden convidar fins a un màxim de 4 persones més. El regidor de Castelló en Moviment Xavi del Señor ha declarat que l’objectiu és “obrir l’Ajuntament a la ciutadania, i posar a disposició de qualsevol castellonenc aquesta possibilitat de viure el Magdalena Vítol des de les vistes de l’Ajuntament. És un gest contra la forma de gestionar del PP, amb llotges VIP i espais privatius on sols accedien els qui decidia l’equip de govern. Volem liquidar privilegis i així eliminar la distància amb els veïns i les veïnes de Castelló.