Remodelació Enrique Gimeno
  • Registrem una moció d’urgència amb una proposta alternativa a la de l’equip de govern.
  • Considerem que es tracta d’una remodelació clau per a vertebrar la ciutat.

DESCARREGA’T LA MOCIÓ

Dins el paquet d’inversions financerament sostenibles aprovades en el ple de passat octubre és troba la remodelació de l’avinguda Enrique Gimeno entre l’avinguda d’Alcora i l’avinguda de Ribesalbes. Per a l’agrupació electoral, Castelló en Moviment, es tracta d’un projecte clau per a aconseguir una millora significativa en la trama de la ciutat. Aquesta obra és la primera fase de la remodelació de l’antic traçat de la N-340.

Reduint l’ample carrils cotxes, prioritzant el Tràfic tou, desdoblant el carril bici, ampliant la vorera, és redueix la possibilitat d’accidents

La formació municipalista, Castelló en Moviment, ha registrat una moció d’urgència on aporta alternatives per a millorar el projecte que ha presentat l’equip de govern de la corporació local.

 

 

El seu portaveu, Xavi del Señor, valora que «hi ha un ample del carril per a cotxes excessiu, pensat per a les vies ràpides. A més, detectem problemes de seguretat per als vianants i els ciclistes». A més, el regidor ha indicat que «la primera remodelació es projecta sabent que caldrà refer-la en una segona fase, tal com s’aprecia en la informació que ha difòs l’equip de govern».

Del Senyor informa que la moció dels municipalistes planteja «una remodelació en la qual, amb xicotets canvis, reduint l’ample carrils cotxes, prioritzant el Tràfic tou, desdoblant el carril bici, ampliant la vorera, és redueix de manera significativa la possibilitat d’accidents».

 

 

El regidor, Xavi del Señor, ha declarat que «en aquesta legislatura tenim l’oportunitat d’impulsar un urbanisme que permeta recuperar espai per a les persones i la naturalesa, millorar la qualitat ambiental de la nostra ciutat i, en definitiva, fer dels nostres barris llocs plens de vida on poder desenvolupar-nos de manera plena».

Tenim l’oportunitat d’impulsar un urbanisme que permeta recuperar espai per a les persones i la naturalesa, millorar la qualitat ambiental de la nostra ciutat.