Iñaki Vallejo 3
  • El diputat provincial i regidor de Castelló en moviment considera que la gestió del club ha d’estar a l’altura de la massa social albinegra.

El diputat provincial de Castelló en moviment, Iñaki Vallejo, va assistir este dijous a l’acte “100 dies en albinegre” on el President del CD Castelló, Vicente Montesinos, va rendir compte de la gestió de la nova directiva en estos primers mesos. Per a Vallejo «és un primer pas que la nova directiva organitze aquest tipus de convocatòries i conduir el club cap a una ampliació de capital és una bona direcció; però per demanar inversions hauria d’haver més transparència de la gestió».

Durant l’acte, Montesinos va explicar que en unes setmanes finalitzarà l’auditoria dels comptes de l’equip i es convocarà una Junta General d’Accionistes per afrontar una ampliació de capital. «La ciutat de Castelló sempre s’ha bolcat amb l’equip. Ara es demanarà una inversió important a l’empresariat castellonenc, però abans la directiva ha de ser transparent i explicar com està l’equip, fer públic l’informe de l’administrador del concurs de creditors; i si el contracte signat amb l’anterior President i Propietari, David Cruz, és confidencial, s’hauria de certificar l’eixida de Cruz de l’accionariat de l’equip. Perquè les institucions s’impliquen en que l’ampliació de capital tinga èxit, la gestió hauria de ser exemplar», considera Vallejo.

Montesinos també va criticar que les institucions no estigueren donant suport a l’equip, tant l’Ajuntament com la Diputació.

En la seua intervenció, Montesinos també va criticar que les institucions no estigueren donant suport a l’equip; tant l’Ajuntament com la Diputació. «Tant des de les anteriors directives com des de les institucions, s’ha maltractat a la massa social albinegra durant els darrers anys; i la ciutat ha tornat a respondre pel club amb més de 10.000 socis. Mentre els jutjats ressolen la possible desviació de diners públics en les etapes anteriors, l’equip ha de tirar endavant amb una ampliació de capital que permeta la major democratització del club, afavorint l’entrada d’accionistes mitjans i xicotets, de forma que es prime la gestió social i esportiva del club front a l’econòmica a l’hora de prendre decisions», assenyala Vallejo.