Correus
  • Segons les declaracions de l’agrupació electoral, la falta de personal en Correus està provocant retards en el lliurament de les cartes i els paquets, el qual suposa un perjudici per a la ciutadania castellonenca.

L’agrupació assembleària, en declaracions del seu portaveu Xavi del Señor, ha mostrat la seua preocupació pel repartiment de la correspondència al terme de Castelló. Segons ha declarat el regidor de l’Ajuntament de Castelló, «la falta de personal en Correus està generant retards en la recepció de les cartes, fins al punt que els veïns ens adverteixen que el correu urgent l’estan rebent per carteria ordinària tot i pagar una tarifa més elevada per rebre’l abans».

El consistori va aprovar el passat juliol del 2015 una declaració institucional on s’especificava el suport institucional a aquestes reivindicacions.

El diagnòstic de la situació postal, segons assenyalen els municipalistes, té dos vessants. Per una banda les condicions de treball de la plantilla, ja que amb menys personal estan cobrint el mateix servei. Per altra banda, en paraules de Del Señor, «la lesió que suposa per als ciutadans les retallades en aquest servei públic, ja que no es reben les cartes i els paquets en el temps correcte».

Des de la formació municipalista esperen que l’Ajuntament de Castelló mostre la seua preocupació per la situació d’aquest servei públic i demane al Ministeri de Foment un servei de qualitat per a tots els barris de Castelló. De fet, Xavi del Señor, ha recordat que el consistori va aprovar el passat juliol del 2015 una declaració institucional on s’especificava el suport institucional a aquestes reivindicacions.