Banner Rendicio De Comptes
  • Comencem la primera ronda de trobades amb la ciutadania.
  • Recollim les reivindicacions i les problemàtiques del districte marítim.

Un dels compromisos del codi ètic del grup municipalista Castelló en Moviment és la posada en marxa de mecanisme de rendició de comptes amb la ciutadania. Una activitat que els càrrecs electes han planificat realitzar cada dos mesos en diferents places de la ciutat. Segons conta el portaveu de la formació assembleària Xavi del Señor “l’objectiu és a assegurar un treball polític compromès amb els barris i proper a la ciutadania, obrir espais reals de participació i decisió de la ciutadania”.

La plaça de la Panderola, al districte marítim de la ciutat, ha estat l’escenari per a aquesta primera trobada. Desenes de veïns han participat i han fet les seues propostes per millorar el barri del Grau. El regidor del Señor ha recordat “just al Grau, Castelló en Moviment vam rebre un ampli suport en les eleccions. A més d’agrair a la ciutadania la confiança que van dipositar en nosaltres, i portar les reivindicacions del barri a l’Ajuntament, també volem canviar la forma de fer política, que ens impliquem en els assumptes públics. No sols és tracta d’escoltar en període electoral, sinó també de prendre el pols permanentment al carrer”.

Els quatre regidors han explicat el treball que han desenvolupat aquests primers mesos, amb especial incidència amb aquelles temàtiques que afecten directament al districte marítim. El Serrallo i el Port, l’aeròdrom, el traçat i els accidents del TRAM, el futur de l’aeròdrom, han estat algunes de les qüestiones que s’han abordat. En el torn de debat diversos veïns han mostrat el seu malestar amb la gestió municipal en diversos àmbits (infància, neteja, seguretat, etc.) i en diverses infraestructures (parcs, museu, mercat, etc.). El portaveu de la formació assembleària ha subratllat: “hem recollit cadascuna de les propostes, de les problemàtiques. Per la nostra part farem tot el possible per trobar solucions, però sobretot cal que per construir la ciutat què volem, siguem tots i totes, des de dins i fora de l’Ajuntament, que pressionem per fer-la real”.