Declaracions Regidors
  • La formació assembleària considera que en aquest final de legislatura hi ha que traure del calaix les mesures contra la contaminació i pel medi ambient.

Per a la formació assembleària l’entrada d’un nou regidor en la cartera de medi ambient és una oportunitat “per establir una agenda municipal clara amb l’execució de mesures que lleven la pols a una de les carteres més oblidades tot i la crisi mediambiental en què estem immerses”.

El portaveu de Castelló en Moviment, Xavi del Señor, ha detallat que “el desenvolupament d’una Agenda municipal implica un projecte coordinat i transversal entre departaments per abordar qüestions com la contaminació provinent de la indústria del Serrallo, el llançament del Parc Agrari de Castelló, un pla ambiciós de transició energètica o l’aposta per una mobilitat sostenible, per esmentar alguns dels eixos d’actuació”.

Quan es convocarà la Mesa de la Qualitat de l’aire amb la població del Grau? Per què no s’executa el Pla Vila Verda que hi ha pressupostat?

Les mesures medi ambientals ha estat un dels temes centrals per a Castelló en Moviment durant aquesta legislatura, i segons valora Del Señor, “ha estat un àmbit de treball relegat en l’acció política del govern municipal”.

El regidor es pregunta “quan es convocarà la Mesa de la Qualitat de l’aire amb la població del Grau? Per què no s’executa el Pla Vila Verda que hi ha pressupostat? Quan s’instal·laran els panells informatius sobre la qualitat de l’aire? Amb l’entrada d’un nou regidor és el moment per rellançar amb energia una Agenda municipal que aborde de forma planificada aquestes propostes.”