Roda De Premsa 27 De Maig 2015

Xavi del Señor, Anna Penyalver, Inyaki Vallejo i Paz Beltrán han intervingut per primera volta després de convertir-se en regidores de l’Ajuntament de Castelló per Castelló en moviment i han advertit que la seua entrada en el consistori no és “per a ser crossa de ningú, no som un actor secundari. La ciutadania ha enviat un missatge clar en les darreres eleccions: volen una altra forma de fer política.i Castelló en moviment és la força més preparada per a exercir eixa nova política, pel nostre funcionament assembleari i per no haver de rendir comptes ni amb València, ni amb Madrid”, ha assegurat Xavi del Señor en roda de premsa.

Durant la roda de premsa, celebrada en la Plaça Santa Clara de Castelló perquè “no anem a abandonar el carrer”, ha afirmat Del Señor, la número dos de l’Agrupació d’Electors, Anna Penyalver, també ha assegurat que “portarem la nova política a l’Ajuntament, no acceptarem les regles de la vella política. No entrarem en disputes per cadires, volem una transformació en Castelló: una auditoria del deute municipal, acabar amb la corrupció i declarar la ciutat lliure de desnonaments”, ha assegurat Penyalver.

“Convidem a Marco i a Nomdédeu a participar d’una assemblea ciutadana oberta per a explicar quin Castelló volen”

Tot i que Del Señor reconeix que ara s’inicia un procés de negociacions per a evitar el govern del Partit Popular, ha assegurat que aquest procés no seran “converses en l’ombra. Rendirem comptes de cada reunió en les nostres assembles obertes. I també convidem a Amparo Marco i a Enric Nomdédeu a participar d’una assemblea ciutadana oberta per a explicar i debatre quin Castelló volem. Serà una negociació a tres bandes, però tota la ciutadania està implicada en eixes converses”, va assegurar.

L’Agrupació d’Electors ja treballa en la creació de L’Oficina de la Ciutadania
Per la seua banda, el número 3 de Castelló en moviment, Inyaki Vallejo, va explicar en quina direcció treballa actualment l’assemblea de Castelló en moviment. “Anem a crear una Oficina de la Ciutadania, un espai on donar cabuda als moviments socials i la societat civil en general per a assessorar-los en qüestions d’impostos, conflictes amb empreses, vies per a presentar peticions a l’Ajuntament, etc”.