Actividades Realizadas Punt Diego Yriarte EDIIMA20150408 0825 5
  • La formació assembleària participa de les Jornades “Gènere i política urbana” que es realitzen a València. Esperen que s’incorpore la perspectiva de gènere a les polítiques impulsades des de l’Ajuntament com el PGOU.

Castelló en Moviment assenyala que entre els seus objectius es troba incorporar la perspectiva de gènere a les polítiques impulsades des dels Ajuntaments. La regidora assembleària Anna Peñalver assenyala que “cal reflexionar les diferents experiències de dones i homes per trobar línies d’acció que permeten resoldre les desigualtats existents”.

El Castelló del bon viure el fem entre tots i totes i prioritza en tot moment la vida de les persones.

En aquest sentit, la formació ciutadana participa de les Jornades “Gènere i política urbana” que es realitzen a València organitzades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori juntament amb l’Institut Valencià de l’Edificació i la Universitat Politècnica de València. Aquestes jornades es fan el dimecres 5 i 13 de Juliol.

Per a Anna Peñalver “ara és el moment d’incorporar la perspectiva de gènere a les polítiques municipals, com per exemple el PGOU.” L’agrupació electoral espera que la planificació del futur de la ciutat compte amb la participació de la ciutadania, i tinga la perspectiva de gènere com a eix per a superar les desigualtats de gènere. En les paraules de la regidora Peñalver “la ciutat que volem ha d’integrar el respecte pel seu entorn i la seua gent. El Castelló del bon viure el fem entre tots i totes i prioritza en tot moment la vida de les persones.