IMG 4077
  • Els regidors de Castelló en Moviment es reuneixen amb els dos bombers forestals en vaga de fam per expressa-lis el seu suport.
  • Del Señor espera que es resolga aviat el conflicte de forma favorable.

Castelló en moviment s’ha reunit amb els bombers forestals en vaga de fam acampats a la plaça major de Castelló. El portaveu de la formació assembleària, Xavi del Señor, ha declarat que “volem mostrar el nostre suport per la situació d’aquest col·lectiu i esperem que s’atenguen al més aviat possible les seues reivindicacions. No pot ser que els qui es juguen la vida per protegir-nos a tots i totes, hagen de fer-ho també per reclamar els seus drets”.

El col·lectiu dels bombers forestals de l’empresa pública Tragsa van iniciar el passat divendres 14 de setembre una vaga indefinida. Les seues demandes són l’adequació del seu salari al conveni col·lectiu de 2018 i a les seues noves funcions, la segona activitat per a majors de 60 anys, els quals no poden treballar a primera línia de foc, i obrir un tercer torn que incorpor a la plantilla que actualment treballa durant l’estiu.

L’agrupació electoral, per veu del seu portaveu Del Señor, es pregunta “quant de temps hauran d’estar en vaga indefinida i en vaga de fam els bombers forestals fins què es posen solucions a la seua situació? El Ministeri d’hisenda deuria moure fitxa i resoldre el conflicte. S’han de complir els acords pactats i signats entre la Generalitat, TRAGSA i la representació sindical.”