Iñaki Vallejo
  • Vallejo demana al President de la Diputació de nou que negocie amb l’Ajuntament que els socis puguen gaudir de les instal·lacions municipals fins la reobertura.

El diputat de Castelló en moviment, Iñaki Vallejo, critica que el President de la Diputació, Javier Moliner, no ofereix una solució per als socis de la Piscina Provincial durant el seu tancament degut a la crisi per l’abandonament de l’anterior concessionària, Aiguagest SL. «Moliner s’està ofegant amb la Piscina Provincial, passen les setmanes, continua tancada i li creixen els problemes. Als socis no els ofereix ninguna resposta al pagament de l’any complet, hauria de negociar amb l’Ajuntament i oferir-los els mesos pagats en instal·lacions municipals, si ho desitgen», considera Vallejo.

Hi ha socis que s’han quedat penjats amb tot l’any pagat, però sense servei.

La Piscina Provincial porta tancada des del passat 1 d’agost. El 3 d’agost la Diputació va convocar un Ple Extraordinari per aprovar un Preu Públic que atorgués a una nova empresa els serveis a oferir en les instal·lacions. La convocatòria, amb menys de 10 dies per presentar projectes, es va resoldre; però la reobertura està paralitzada per les al·legacions de l’antiga concessionària a la rescissió del contracte.

La reobertura està paralitzada per les al·legacions de l’antiga concessionària a la rescissió del contracte.

«Hi ha socis que s’han quedat penjats amb tot l’any pagat, però sense servei; hi ha persones que feien tractaments de rehabilitació en la Piscina Provincial.
Moliner no tenia una solució per a estos casos i tampoc l’Ajuntament està donant resposta. Demanarem de nou a l’Ajuntament i a la Diputació que treballen junts per oferir una resposta com, per exemple, que els socis amb les mensualitats pagades puguen accedir a les piscines o les instal·lacions esportives municipals», anuncia Vallejo.