Calendari Votacions Primàries
  • Aquest dijous arranquen les primàries de la confluència entre Castelló en moviment, Podem i Esquerra Unida.

Aquest dijous arranquen les primàries, un procés clau per determinar els futurs regidors i regidores de la nova candidatura per a les eleccions municipals de la que participa Castelló en Moviment. Des de la formació assembleària es demana el vot per a les candidatures de Maria Jesús Garrido, David Giner i Ferran Badenes. Els regidors i les regidores de l’actual grup municipal també han fet públic el seu suport per les xarxes socials per aquestes persones, en les quals confien perquè continuen amb el treball que han desenvolupat en l’Ajuntament durant aquests anys.

Maria Jesús Garrido Moya és una coneguda activista pel dret a l’habitatge. Membre fundadora de la Plataforma d’Afectats i Afectades per les Hipoteques es presenta amb l’objectiu d’aprofundir en el treball de Castelló en moviment amb especial atenció al dret a l’habitatge.

David Giner ha estat un actiu membre de Podem i de CsenM. Vinculat al món de l’esport i l’ensenyament es presenta amb la voluntat de donar continuïtat al moviment assembleari que representa CsenM i al treball que s’ha desenvolupat aquests anys des de l’assemblea i des de l’Ajuntament.

Finalment, Ferran Badenes ha fet el pas per donar suport a la resta de companyes i companys de la llista electoral. Ha estat un activista estudiantil vinculat en els darrers anys a les mobilitzacions per la sanitat pública.

Des d’aquest dijous hi haurà habilitada una pàgina web perquè tots els veïns i veïnes de Castelló majors de 16 anys puguen inscriure’s i votar. Tan sols es necessita acreditar el vincle amb la ciutat amb algun dels següents documents: DNI, matrícula d’estudis, contracte laboral, document de residència/empadronament, factura de domicili o contracte de lloguer.

Des de l’assemblea de Castelló en moviment animen a la ciutadania a participar activament per aconseguir una candidatura que afavorisca aprofundir amb valentia en els canvis que necessita Castelló.