Corruptopolis
  • L’agrupació electoral recorda que porta des del setembre del 2015 demanant que s’aparte a Rafael Montero del Pacte Local d’Ocupació com a mesura cautelar.

Davant la destitució de Rafel Montero com a secretari de la patronal castellonenca, l’agrupació electoral Castelló en Moviment ha incidit de nou en la necessitat d’aplicar un cordó sanitari en aquells òrgans municipals en els quals participen presumptes corruptes.

La regidora Anna Peñalver ha recordat que des del plenari de setembre del 2015 han sol·licitat en diverses ocasions una postura més ferma del consistori sense rebre cap resposta per part de l’actual equip de govern. “Des que vam saber el 20 de Juliol passat de la presència de Montero al Consell Rector del Pacte Local d’Ocupació hem insistit en la necessitat que s’aparte” ha declarat la regidora assembleària.

Per al grup municipal Castelló en Moviment la ciutadania reclama una postura més contundent de l’alcaldessa Amparo Marco. Peñalver assenyala que encara està a temps d’enviar senyals clares a la ciutadania i posa l’exemple de l’ex-alcalde socialista Antonio Tirado, conseller nat del Consell social.

La portaveu de la formació ciutadana considera que la imputació per un presumpte cas de corrupció suposa sobrepassar una línia roja davant la qual cal intervenir. “Som a temps d’enviar un senyal clar a la ciutadania, apartar als imputats de llocs de responsabilitat de l’administració és un pas necessari” ha emfatitzat la regidora municipalista.