Ajuntament De Navajas
  • Vallejo denúncia que les obres de la carretera d’accés a la població porten paralitzades 17 mesos.

El Diputat Provincial de Castelló en moviment, Iñaki Vallejo, considera que la Diputació de Castelló està «marginant a l’Ajuntament de Navajas perquè és d’un color diferent al seu i per facilitar-li el treball d’oposició deslleial al col·lectiu local del Partit Popular». En eixe sentit, Vallejo ha denunciat el fet que la CV-213 d’accés a la població de Navajas porte amb les obres paralitzades des de març de 2016, quan l’empresa concessionària va deixar les obres per raons econòmiques. «La Diputació no s’ha preocupat d’accelerar la solució, i ja van 17 mesos».

La Diputació no s’ha preocupat d’accelerar la solució, i ja van 17 mesos.

A més, Vallejo ha assenyalat que el comportament de la Diputació respon a «una lògica partidista. Mentre la Diputació maltracta a la població de Navajas desatenent la seua responsabilitat en la paralització de les obres o no facilitant la incorporació del Secretari de l’Ajuntament, el Partit Popular fa una oposició deslleial denunciant judicialment al govern malgrat conèixer les dificultats econòmiques –derivades a la bancarrota en la qual el PP va deixar l’ajuntament- i de falta d’assessorament legal que pateix Navajas».

Mentre la Diputació maltracta a la població de Navajas desatenent la seua responsabilitat en la paralització de les obres o no facilitant la incorporació del Secretari de l’Ajuntament.

Per a Vallejo, el comportament de la Diputació i del PP de Navajas és «un intent a la desesperada perquè el govern encapçalat per Alternativa por Navajas no continue demostrant que hi han alternatives a les dècades de govern del Partit Popular en els municipis de les comarques interiors de Castelló». En 2015 Alternativa por Navajas va accedir al govern municipal com a força més votada després de 22 anys de govern del Partit Popular, durant els quals l’ajuntament va estar governat per l’opacitat i la irregularitat. «L’Ajuntament de Navajas està demostrant que es pot governar d’una altra forma i això el PP no ho pot acceptar», afegeix Vallejo.