Per Una Gestió Comú De La Piscina
  • Vallejo considera que la licitació emesa només servirà per generar beneficis en una nova empresa i no oferirà cap servei nou a la ciutadania.

Castelló en moviment critica la licitació per contractar serveis i manteniment de la Piscina Provincial, publicada inclús abans de rebre el dictamen del Consell Jurídic Consultiu que podria paralitzar la resolució del contracte de l’anterior concessionària. El diputat provincial de la formació assembleària, Iñaki Vallejo, critica que la nova contractació «no contempla cap tipus de clàusula social, ni de servei públic que no s’oferte en altres instal·lacions esportives. Es van a invertir diners públics, però la ciutadania no rebrà cap servei públic nou».

Tot ens fa pensar que ja tenen ben lligat qui es quedarà eixos 240.000 euros.

La licitació de la Piscina Provincial puntua amb 35 punts sobre 100 el menor preu proposat, amb 20 punts l’experiència del Director Tècnic i amb 45 punts la gestió de serveis esportius. «Ens anem a gastar 240.000 euros en una empresa que explote la Piscina, però no oferirà cap servei públic nou. I tampoc podrà competir amb la nova instal·lació privada del entorn de Roig que obrirà també l’1 de setembre a mitat de preu i a 200 metros», explica Iñaki Vallejo, qui considera que la licitació hauria de valorar l’oferta de serveis «per a clubs esportius, per a esportistes amb discapacitat o per col·lectius vulnerables. Afegir algun servei extra als que ja ofereixen les instal·lacions privades.»

A més, Vallejo també critica els terminis per a la presentació de propostes per a la licitació, que acaba el pròxim dilluns 14 d’agost. «La Diputació està portant al límit la Llei de Contractes Públics. És inviable que una empresa prepare de zero un projecte per a 4.387 metres quadrats d’instal·lació esportiva amb 14 espais diferents en una setmana. Tot ens fa pensar que ja tenen ben lligat qui es quedarà eixos 240.000 euros».