Afició Castàlia
  • La formació assembleària demana que l’Ajuntament i la nova direcció tracten amb honestedat a l’afició

Davant l’inici de la nova temporada del CD Castelló, Castelló en moviment se suma a l’expectació generada pel nou projecte albinegre i demana al govern municipal encapçalat per Amparo Marco i a la nova direcció del club que tracten amb honestedat a l’afició de l’equip. «Ara que s’està negociant la cessió i la rehabilitació del Castàlia, entenem que l’Ajuntament ha de fer costat de l’equip, però a canvi el govern municipal hauria de ser exigent demanant transparència a la nova direcció per tractar amb honestedat a l’afició», considera Iñaki Vallejo, regidor i
Diputat Provincial de Castelló en Moviment.

Castelló en moviment se suma a l’expectació generada pel nou projecte albinegre i demana que tracten amb honestedat a l’afició de l’equip.

Després d’haver superat els 9000 socis, el CD Castelló es prepara per iniciar la seua temporada i a l’Estadi Municipal de Castàlia s’estan realitzant tasques de rehabilitació i manteniment de les instal·lacions després d’un acord entre el CD Castelló, l’Ajuntament i el Patronat d’Esports. «El CD Castelló ha de continuar jugant en Castàlia. Però com és una instal·lació pública, l’Ajuntament hauria de demanar, a canvi de la cessió i la col·laboració en el manteniment, la nova direcció del CD Castelló SAD s’ha de comprometre amb la transparència en els comptes del club: quant s’ha
ingressat en la campanya de socis, quin és el pressupost amb el que compta el club, etc.», comenta Iñaki Vallejo.

S’ha d’aprendre del passat recent, quan el Castelló estava envoltat per l’opacitat i les institucions no ajudaven en la transparència.

El també diputat provincial de Castelló en moviment, Iñaki Vallejo, recorda que «s’ha d’aprendre del passat recent, quan el Castelló estava envoltat per l’opacitat i les institucions no ajudaven en la transparència», comenta Vallejo, qui també recorda que «en gener ja vam demanar a Diputació informació sobre subvencions i altre tipus de col·laboració entre esta institució, entitats bancàries i el CD Castelló durant els últims anys, i encara no se’ns ha facilitat cap document».