Auditoria
  • Aquest dijous 10 de novembre, amb les compareixences dels reponsables del Mesó de la Tapa, i, del responsable de les barres dels concerts es tanca el bloc dedicat als mesons i les fires.

La comissió d’investigació de la Junta de festes continua el seu treball aquest dijous 10 de novembre. En aquesta convocatòria s’abordarà el funcionament del Mesó de la Tapa i la Cervesa, i la gestió de les barres dels recintes de concerts. Amb aquestes compareixences es tancarà el bloc de la Comissió d’investigació dedicat a aquest tipus d’activitats.

Pel que respecta al Mesó de la tapa i la cervesa, els municipalistes volen clarificar el seu model de gestió. Segons ha declarat el regidor Iñaki Vallejo «no consta entre la documentació la relació dels ingressos a la Junta de festes, ni la forma jurídica d’aquesta concessió». Per aquests fets, Vallejo espera que «s’aporten les informacions que clarifiquen com justificaven les seues operacions i el seu funcionament». Per a resoldre aquests dubtes s’ha convocat a José Antonio Aguilar i Jesús Dualde, encarregats d’aquest Mesó.

Per altr banda, s’ha convocat a Francisco Fortea, responsable de la gestió de les barres en els recintes dels concerts, tal com especifica el contracte que hi ha en la documentació estudiada. En aquest cas es pretén esbrinar la forma de pagament a la Junta de festes, i, si existia licitació per a aquesta concessió.
Respecte a la compareixença de Juan Carlos Vidal, Vallejo ha recordat que en la primera sessió Santiago López va insistir en el fet que la gestió econòmica i la contractació de personal de la Carpa Alemana estava en mans de María López i Juan Carlos Vidal. Vidal finalment ha informat que també respondrà per escrit.