Transport Públic
  • El veïnat de la Quadra Colomer demana solucions al col·lapse de tràfic que sofreixen en el seu barri a causa de l’alta afluència en les instal·lacions esportives municipals. Proposen el transport públic com a possible solució.

En la comissió informativa d’aquesta setmana la formació municipalista Castelló en Moviment ha posat sobre la taula els problemes de transport que es generen en les instal·lacions esportives Chencho i Sindical.

Segons les informacions que han fet arribar a Castelló en Moviment el veïnat de la Quadra Colomer, a l’entrada d’aquestes instal·lacions municipals es produeixen aglomeracions de vehicles motoritzats. El portaveu de l’agrupació electoral considera necessari «una solució a aquest problema, ja que a més d’afectar els usuaris del Chencho i el Sindical, és un maldecap per a veïns i veïnes del barri».

Promoure alternatives al tràfic motoritzat, just el més contaminant, i el més insegur.

El regidor municipalista ha demanat a l’equip de govern que es contemple la possibilitat de solucionar-ho millorant el transport públic. En les seues declaracions ha assenyalat que es tracta «d’un focus de contaminació en un espai esportiu de gran ús popular, pel que cal insistir en la necessitat de posar solució a aquestes aglomeracions».

El foment del transport públic i la bicicleta com a mitjans de mobilitat en la ciutat, és un dels eixos de treball de Castelló en Moviment. «Cal combinar aquesta línia estratègica per fomentar alternatives al cotxe amb intervencions en punts localitzats d’aglomeracions evitables» ha assenyalat Xavi del Señor.
Des de Castelló en Moviment han posat d’exemple al veïnat de la Quadra Colomer per animar a la resta de la ciutadania a què reivindiquen millores en els seus barris «encaminades a promoure alternatives al tràfic motoritzat, just el més contaminant, i el més insegur» ha indicat del Señor.