Tag Acte Terra

cartell acte terra

La candidatura municipal Guanyem Castelló ha convidat públicament la ciutadania a l’acte de presentació de les seues primàries obertes, que tindrà lloc dimecres 4 de març a les 19:30h al Pub Terra (Carrer de Ramon Llull, 19). En l’acte, els portaveus Cristina Cabedo i Francesc Artola explicaran en quin punt es troba la candidatura; i un membre de la comissió electoral donarà la informació necessària per a inscriure’s al cens, la manera com s’han de presentar les candidatures o proposar-hi noms, i tota la informació relativa al procés de primàries, obert fins el 6 de març.

El procés de primàries obertes de Guanyem Castelló es presentarà oficialment en aquest acte. La candidatura ciutadana es proposa dur a la pràctica un procés “transparent en cadascun dels diferents reptes” que els encaminen cap a la concurrència en les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

Aquest procés de primàries obertes busca candidats que accepten el codi ètic i el programa marc construït de manera oberta i participativa en l’assemblea, amb ciutadans procedents de diferents àmbits de Castelló de la Plana.cartell acte terra

La candidatura municipal Guanyem Castelló ha invitado públicamente a la ciudadanía al acto de presentación de sus primarias abiertas, que tendrá lugar el miércoles 4 de marzo a las 19:30 h. en el Pub Terra en el Carrer de Ramon Llull, 19. En dicho acto, los portavoces Cristina Cabedo y Francesc Artola explicarán en qué punto se encuentra la candidatura, y un miembro de la comisión electoral darán la información necesaria para inscribirse en el censo, la manera en la que presentar candidaturas, o proponerlos, y la información relativa al proceso de primarias, abierto hasta el 6 de marzo.

El proceso de primarias abiertas de Guanyem Castelló se presentará oficialmente mediante este acto. La candidatura ciudadana trata de llevar a cabo un proceso que consideran “transparente en cada uno de sus retos” que les dirige hacia la concurrencia en las elecciones municipales del próximo mes de mayo.

Este proceso de primarias abiertas busca a candidatos que acepten el código ético y el programa marco construido por la asamblea de manera abierta y participativa con ciudadanos procedentes de diferentes ámbitos de Castellón.