Banner Face Pgou
  • Castelló en Moviment ha organitzat dues taules redones per abordar junt amb diferents associacions les al·legacions presentades al Pla General.
  • Aquesta activitat forma part de la seua campanya per a valorar la seua posició respecte a aquest document.

La formació assembleària celebra unes jornades amb el teixit associatiu de Castelló per abordar els reptes de Castelló davant el nou Pla General. En concret han organitzat dues taules redones amb la participació de diferents associacions de la ciutat, les quals han registrat al·legacions al Pla General.

La primera activitat aborda el futur del patrimoni ambiental, històric i cultural. Es realitza el dimecres 4 de juliol a les 19h a La Teixidora (Carrer d’adoberies) i compta amb la participació de la Comunitat de regants del vedat arrosser, l’Associació el Pinot, el GECEN i l’Associació de veïns de Sant Joan del Riu Sec del barri del Cremor.

La segona activitat aborda el futur dels barris, l’espai públic i la mobilitat. Es realitza el dijous 5 de juliol a les 19h el Centre Social Joaquín Amorós (Carrer de Castàlia al Barri de Sant Agustí) i compta amb la participació de l’Associació San Bernardo, l’Associació San Agustín i San Marcos, l’Associació Roser i Adjacents, l’Associació Racó de la Torreta i el col·lectiu Castelló en Bici.

Segons ha indicat Xavi del Señor, portaveu de Castelló en Moviment, «l’objectiu és aprofundir en el punt de vista d’algunes de les associacions que han presentat al·legacions a aquest document primordial per a planificar el futur del nostre territori». Actualment s’està elaborant el dictamen de resposta a les al·legacions presentades per part d’una consultora externa.

El regidor ha declarat que «el Pla General necessita majoria absoluta per a la seua aprovació pel que el nostre vot és clau. Volem realitzar aquest debat per conéixer els arguments d’aquests col·lectius. Aquestes activitats són una oportunitat per a repensar la nostra posició junt amb el teixit associatiu que ha plantejat alguns canvis en aquest document normatiu. Així, l’assemblea de Castelló en Moviment tindrà més coneixements a l’hora de decidir el seu vot respecte al Dictamen de les al·legacions i el Pla general».