Iñaki Vallejo 1
  • Vallejo considera que la Diputació «continua en la seua política d’opacitat en tot allò relacionat amb el CD Castelló».

Després d’un any esperant la informació entre la col·laboració entre el CD Castelló i la Diputació de Castelló, l’entitat provincial ha contestat a les preguntes de Castelló en Moviment dient que Diputació només va subvencionar en 18.000 euros al CD Castelló en 2016. Els patrocinis al CD Castelló provenien de l’empresa pública Aerocas, de gestió de l’aeroport, que fa uns mesos va passar de Diputació a la Generalitat Valenciana, per la qual cosa ara s’han registrat les preguntes sobre el patrocini de diners públics que va rebre el CD Castelló mitjançant una pregunta escrita registrada a les Corts Valencianes.

«Tot allò que tenia a vore amb les institucions i el CD Castelló estava plegat d’opacitat. Però la transparència també ha d’arribar al món del futbol, l’afició ha de saber quants diners públics van rebre Castellnou i Cruz», explica Iñaki Vallejo, diputat provincial de Castelló en Moviment i regidor a l’Ajuntament.

La pregunta a les Corts Valencianes ha estat registrada pel diputat autonòmic de Podem per Castelló, César Jiménez. «La Generalitat va fer una inversió de 5 milions d’euros per saldar el deute d’Aerocas amb Hisenda. Confiem en que tinguen la comptabilitat en ordre i ens arribe la resposta amb més agilitat que la Diputació, que ha tardat quasi un any en donar una resposta molt escarida. Ara que s’han desfet d’Aerocas, sembla que el govern provincial no vol saber res del CD Castelló i eludir la responsabilitat del passat, quan s’injectaven milions sense demanar explicacions», considera el diputat de Podem.