Obres Mal Acabades
  • L’agrupació electoral ha traslladat a la Comissió de l’Ajuntament diferents queixes veïnals sobre l’execució de diferents obres municipals. Demana un major control públic sobre les empreses que les realitzen per a evitar les greus deficències detectades.

La formació municipalista Castelló en Moviment ha recollit diverses demandes veïnals sobre l’execució de diferents obres municipals. Es tracta de reformes d’espais públics, les quals, segons la documentació gràfica que han recopilat, «mostren un acabament deficient». A causa d’aquests fets, Castelló en Moviment ha requerit en la Comissió informativa informativa del consistori municipal sobre aquests fets. Entre els barris afectats es troba el Grau, Grapa i Fadrell i el grup Roquetes.

Davant aquests fets, la formació municipalista ha demanat que el consistori mostre «un major interés per les obres que realitzen i intervinga per millorar-les». Anna Peñalver ha valorat que «les empreses contractades han de complir amb els treballs encomanats. Alhora, l’Ajuntament ha d’exercir un major control perquè es complisca allò que s’ha acordat. Són obres que el veïnat reclamava.»

En el cas del Grau les queixes veïnals fan referència a l’adequació de l’accessibilitat del carrer Dolçainers, una obra aprovada per la via dels Pressupostos Participatius. «Els veïns ens parlen d’un vertader nyap: ciment que es desfà, esquerdes en rajoles, entrades a garatges massa alts o desguassos mal ubicats» ha informat Anna Peñalver.

Una altra obra executada a demanda veïnal és el clavegueram del Camí Roquetes i el drenatge d’aigües pluvials. La regidora Peñalver ha declarat que «en aquest cas s’han deixat 25 metres sense fer quan el veïnat havia demanat actuar sobre els 300 metres de tot el tram». La remodelació entre Grapa i Fadrell és una altra de les obres assenyalades. En aquest cas s’han localitzat errors en accessibilitat i mala qualitat del paviment.