Incendi Artana
  • L’agrupació ciutadana recorda que després de l’incendi de la Serra d’Espadà la Diputació va anunciar 16 brigades per mitigar els riscs d’incendis forestals, les quals devien iniciar els seus treballs a partir del novembre.

Castelló en Moviment ha recordat que després de l’incendi de la Serra d’Espadà d’aquest estiu es va anunciar la posada en marxa de 16 brigades per netejar zones forestals i de cultiu abandonat amb l’objectiu de reduir els riscs d’incendis. Es tracta d’una iniciativa finançada per la Diputació i el Consell, a través de l’Agència de Seguretat i Resposta de les Emergències.

L’anunci de la Diputació Provincial apuntava que l’empresa pública TRAGSA ha d’encarregar-se d’aquest nou dispositiu, el qual hauria d’estar operatiu aquest novembre, i oferiria ocupació a 70 persones. Aquest Conveni està dotat amb 1,9 milions d’euros.

El diputat provincial Iñaki Vallejo ha declarat “no hi ha cap notícia pel que fa a aquestes brigades pel que demanen als diferents agents públics implicats que posen marxa aquestes brigades per reduir els riscs de noves tragèdies ambientals amb treballs de prevenció”.