Declaracions Regidors
  • El portaveu de Castelló en moviment aclareix que la reunió era bàsicament per rebre explicacions sobre en quin punt es troba la investigació interna per esclarir les sospites publicades i tancar files contra la corrupció.

La Comissió Executiva Municipal del PSPV a Castelló ha contestat a la petició de Castelló en moviment demanant una reunió per conèixer més informació sobre les notícies que estan sent publicades en premsa sobre un possible cas de finançament irregular del PSPV i el Bloc a la campanya electoral de 2007. En eixa resposta, la Comissió Executiva no confirma la reunió i fia la resolució dels dubtes als procediments judicials.

«Lamentem que el PSPV no haja accedit a seure a parlar amb un soci del Pacte del Grau. Nosaltres som conscients que no hi ha cap indici que implique a les executives locals de Castelló ni del PSPV i del Bloc, però sí hem vist en les factures publicades com a pagadors a empreses de Castelló, i ens agradaria saber de primera mà quins estan sent els procediments per esclarir eixos dubtes que, d’alguna forma, també amenacen a la credibilitat de la tolerància zero amb la corrupció del Pacte del Grau», afegeix Del Señor.

La petició de reunió que va formalitzar Castelló en moviment el passat 13 d’abril demanava a PSPV i a Compromís una resposta contundent davant qualsevol tipus de sospita sobre els acords progressistes que es van iniciar a 2015 a diferents institucions del País Valencià, entre d’elles, a l’Ajuntament de Castelló.

«Esperem que recapaciten i accepten la nostra petició. No estem acusant ningú de res, només volíem una reunió formal per saber en quin punt es troben els processos d’auditoria interna que els dos partits han anunciat que estan fent i negociar un impuls a les mesures de transparència i contra la corrupció que durant aquesta legislatura s’han aprovat, però que encara estan en un calaix, per enviar un missatge conjunt a la ciutadania de Castelló de tolerància zero davant aquestes sospites», ha comentat Xavi Del Señor en resposta al comunicat emès per la Comissió Executiva del PSPV local.