Asamblea (foto Ainoha Alberola)
  • La formació assembleària ens reunim el divendres 22 de Gener al Casal Jaume I per valorar la reunió de la comissió de seguiment del pacte de govern, i per acordar les línies estratègiques dels propers mesos.

L’agrupació electoral Castelló en Moviment ha convocat una assemblea en el Casal Jaume I (Carrer Verge de la Balma) aquest divendres a les 19h. En l’ordre del dia, la força municipalista contempla fer balanç sobre el pacte de govern que van signar amb el PSOE i Compromís. A més a més, en la reunió abordarà les prioritats d’acció política per als propers mesos.

El grup assembleari va participar el passat dilluns amb el PSOE i Compromís en la Comissió de seguiment trimestral del pacte de govern. Un dels punts fonamentals acordats en aquesta reunió va estar un pla integral de rescat ciutadà. Ara, falta conéixer com es desenvolupa aquesta proposta ja que les aspiracions d’aquesta força emergent estan trobant-se esculls importants en matèria d’habitatge. El portaveu Xavi del Señor va assenyalar “la pedra en el camí” que suposa la falta d’habitatge social: “la ciutat encara no disposa d’alternatives habitacionals per a les famílies desnonades, 8 mesos després seguim igual. Esperem contribuir a solucionar la situació”.

a més de les mesures urgents cal que la ciutadania s’implique en reivindicar millores socials. La política va molt més enllà de les institucions.

Així, des d’inicis de Gener la formació ciutadana ha intensificat la seua pressió per assolir millores en matèria d’habitatge social i rescat ciutadà. Segons David Giner, membre de Castelló en Moviment, “hem de valorar com contribuïm des de l’Ajuntament a millorar la qualitat de vida de la ciutadania” per afegir “a més de les mesures urgents cal que la ciutadania s’implique en reivindicar millores socials. La política va molt més enllà de les institucions, per això convidem tothom a les assemblees que fem”.