Empleo
  • La formació municipalista anuncia que en la negociació dels pressupostos del 2017 exigirà l’augment d’aquesta línia pressupostària, que ja va obrir en els pressupostos del 2016.

Ben aviat s’han d’iniciar les negociacions per a aprovar els pressupostos del 2017. Des de Castelló en Moviment han oferit la seua col·laboració per treballar amb l’equip de govern i marcar l’esperit del Pacte del Grau en la planificació econòmica de l’any vinent.

L’assemblea de l’agrupació ciutadana va aprovar el passat divendres les línies mestres del seu esborrany per a la negociació dels pressupostos del 2017. Tal com ha informat Paz Beltrán, un dels àmbits en el qual els municipalistes pretenen destinar més esforços és en l’augment de les quanties per a generar treball.

No podem estar satisfetes amb tan poca oferta de treball públic, els alts nivells d’ocupació demanden invertir a atendre l’emergència social.

Entre aquestes mesures, esperen doblar els Jornals de Vila, és a dir, la creació d’ocupació directa per als col·lectius més castigats per la crisi econòmica, que passaria dels 300.000€ de 2016 a 2 milions d’euros. També es contempla reforçar amb 3 tècnics l’Agència de Desenvolupament Local, el departament encarregat de gestionar aquestes propostes, entre d’altres.

Aquest any els Jornals de Vila han rebut més de 2.000 sol·licituds per a l’oferta de 43 llocs de treball. Amb l’augment proposat per Castelló en Moviment, s’espera cobrir fins a 100 llocs més l’any que ve. “No podem estar satisfetes amb tan poca oferta de treball públic, els alts nivells d’ocupació demanden invertir a atendre l’emergència social” ha assenyalat Beltrán.

L’agrupació ciutadana considera que la lluita contra l’atur i la precarietat ha de ser l’eix fonamental de l’Ajuntament. “El PP va organitzar el consistori per a estar al servei de les grans promotores immobiliàries, ara cal implementar els canvis necessaris per a posar-lo al servei de les persones” ha recordat la regidora, en referència a l’aposta per reforçar l’Agència de Desenvolupament Local.