índex

Hi ha qui dubta de les possibilitats de Castelló en Moviment. No s’adonen del moment històric en què vivim. Hi ha qui ens comenta que recollir 3.000 signatures i DNI per a constituir-nos en agrupació electoral és una bogeria. Desconeixen el pols del carrer.

Hem superat un repte darrer d’altre, i ara ens enfrontem a un altre de nou, amb l’equip de treball rodat, una llista encapçalada per Xavi del Señor, i un procés col·lectiu consolidat. Podríem optar per la via fàcil, fer un partit polític a l’ús, però això ens allunya del nostre entorn natural, el carrer, la gent, el poble, d’on som i a on pertanyem. Ara ja estem en procés de recollida de signatures i DNI i cada dia el compte enrrere ens situa més prop d’assolir aquest nou repte.
Per aconseguir-ho iniciem aquesta nova fase entre el divendres 3 d’abril i el diumenge 19 d’abril. Hem disposat punts de recollida per tota la ciutat, a més a més a títol individual també n’estem recollint entre el veïns, familiars, al treball, entre les amistats. Per a organitzar-nos hem habilitat diferents instruments. Ho tenim tot ben explicat en aquesta web: els punts de recollida, com fer-nos arribar els DNI, etc.

La revolució democràctica no és una consigna buida, sinó la motivació que ens espenta per democratitzar l’Ajuntament. La unitat popular no és un nou eslògan, sinó la voluntat del poble per transformar la situació actual. Formem part de l’apoderament ciutadà que retornarà les institucions als ciutadans. A cada obstacle, un nou salt.

—> PROCÉS DE RECOLLIDA DE SIGNATURES I DNI <—