Reunió Frater
  • La regidora Paz Beltrán recull les demandes d’aquesta entitat i els convida a assistir al pròxim ple de l’Ajuntament on es votarà la proposició per a millorar els rebaixos de les voreres de Castelló.

La formació municipalista, en el marc de les seues activitats per donar suport al teixit associatiu de la ciutat, ha visitat l’entitat de suport a les persones en discapacitat, Frater. La regidora Paz Beltrán, junt amb la coordinadora del grup de treball de drets socials de Castelló en Moviment, Amaia M., es van reunir amb el president de Frater, Ximo Nebot, i la directora del centre del Pinar del Grau, Rosa Gual.

La reunió va servir perquè l’agrupació electoral recollira les demandes d’aquesta entitat.

La reunió va servir perquè l’agrupació electoral recollira les demandes d’aquesta entitat. Beltrán explica que «vam tindre l’oportunitat de conéixer la història d’aquesta associació, el funcionament de la seua Residència, del Centre de Dia, i dels seus usuaris i treballadors». «Es tracta d’avançar en l’accessibilitat universal de forma planificada i sense demores» ha puntualitzat la regidora.

Tal com ens han explicat els membres de Frater en algunes zones de la ciutat les voreres tenen tanta inclinació de les cadires de rodes bolquen.

La regidora de Castelló en Moviment, Paz Beltrán, ha explicat als representants de Frater la proposició d’adequació dels rebaixos de les voreres i rampes que es debatrà en el ple del pròxim Octubre. L’edil ha declarat que «tal com ens han explicat els membres de Frater en algunes zones de la ciutat les voreres tenen tanta inclinació de les cadires de rodes bolquen, és el cas de la vorera davant Mercadona del Grau. Fins i tot en algun tram la vorera del pinar és tan estreta que no cap una cadira de rodes».