Auditoria
  • Al fil de la suposada comptabilitat fraudulenta de la carpa alemanya, l’agrupació electoral considera més que motivat que l’Ajuntament es persone en Fiscalia.
  • Consideren fora de l’ètica pública que el PP obvie les seues responsabilitats polítiques.

El dictamen de la Comissió d’investigació proposat per la formació municipalista assenyala la necessitat de recórrer a instàncies judicials per part del consistori municipal davant les irregularitats detectades al llarg de les diverses sessions celebrades.

Discs durs esborrats, pagaments en negre, facturació en B. Del mòbil de qui eixirà el SMS “Jesús sé fuerte”?.

Al fil del mail enviat a l’expresident de la Junta de festes, en el qual  es donaven instruccions sobre quins pagaments s’havien de facturar en A, tal com assenyalen les notícies publicades pel Levante de Castelló. El regidor de Castelló en Moviment, Iñaki Vallejo, en el marc d’unes informacions que constatarien una caixa en B de la carpa alemanya, s’ha preguntat: «discs durs esborrats, pagaments en negre, facturació en B. Del mòbil de qui eixirà el SMS “Jesús sé fuerte”?».

Tenim el deure ciutadà d’actuar quan observem tants indicis d’il·legalitat

Vallejo, el qual ha presenciat totes les compareixences de la Comissió d’investigació, ha explicat que «la petició que fem comporta que el govern municipal s’implique després de constatar un sistema de relacions en la Junta de festes fora de l’ètica pública i la legalitat. En cas que no se sumen a la nostra petició, la ciutadania no ha de dubtar que serà Castelló en Moviment qui es persone en Fiscalia. Tenim el deure ciutadà d’actuar quan observem tants indicis d’il·legalitat».

Aquestes declaracions es produeixen mentre s’espera l’última sessió de la Comissió d’investigació, la qual ha de servir per posar en comú aquest dictamen. A continuació, aquest es debatrà en ple i es procedirà a la seua aprovació. Es preveu que aquest procés culmine en setembre.