EstePark E1447754039891
  • La societat mercantil MARBOPA 2000 SL apareix al llistat de morosos d’Hisenda.
  • La immobiliàia MARBOPA 2000 SL, comparteix administrador únic amb la promotora MARBOPA PROMOCIONES SL, impulsora del projecte de parc comercial Estepark.

La societat mercantil MARBOPA 2000 SL és una de les empreses castellonenques que apareix aquest matí al llistat d’empreses difós per Hisenda, amb una morositat superior a 1 milió d’euros. Aquesta societat, amb més de 22 anys de funcionament i seu a Castelló de la Plana, manté clares vinculacions amb la societat MARBOPA SL, promotora del projecte Estepark. En concret tenen el mateix administrador únic, i apareixen en operacions conjuntes de promoció i compravenda de bens immobles.

MARBOPA 2000 SL té un deute amb Hisenda de 3.739.388,28 euros.

MARBOPA 2000 SL té un deute amb Hisenda de 3.739.388,28 euros, segons es desprèn del llistat fet públic avui pel Ministeri de Montoro. Des de Castelló en Moviment mostren la seua preocupació perquè una societat amb facturació inferior al mig milió d’euros mantinga un deute tan gran amb Hisenda, i estiga implicada en els negocis de la promotora del parc comercial. En paraules del regidor Iñaki Vallejo, “el llistat de morosos amb Hisenda està ple d’empreses en processos de concurs o de liquidació, moltes d’elles immobiliàries, ens preocupa la solvència de les societats mercantils que estan afectant tant el nostre model de ciutat“.