Treball En Comú
  • Es tracta d’una del les mesures per als pressupostos municipals del «Pla Castelló Ara». Suposa una inversió de 8 milions d’euros.

Amb el nom «Treballs en Comú» l’agrupació electoral ha batejat la proposta d’ocupació que ha presentat per a l’aprovació dels pressupostos municipals del 2018. La regidora, Paz Beltrán, ha recordat que «els Jornals de Vila és el nom popular que reben els treballs que es fan per a contribuir a les càrregues del comú. Es tracta d’oferir treball que beneficie a la comunitat».

La proposta «Treballs en Comú» és una de les tres mesures que els municipalistes han presentat públicament per a aprovar els pressupostos municipals.

La intenció dels municipalistes és assolir fins a 500 llocs de treball en aquest programa municipal, el qual en la seua última edició ha oferit ocupació a 88 persones. La regidora Paz Beltrán ha recordat que «portem impulsant des del 2015 els jornals de vila. Insistint en la necessitat d’ampliar la partida pressupostada per abastar el major nombre de persones. El 2018 deu ser decisiu per avançar en polítiques valentes».

Portem impulsant des del 2015 els jornals de vila. Insistint en la necessitat d’ampliar la partida pressupostada per abastar el major nombre de persones.

En l’edició 2017 el termini de preinscripció s’ha saldat amb una bossa de treball d’aproximadament 1.000 persones per a 88 llocs de treball. La intenció de Castelló en Moviment és aconseguir que la meitat d’aquestes persones en l’edició del 2018 es puguen incorporar a aquest programa. «L’impacte de la crisi sobre l’ocupació va ser més intens a Castelló que a la resta del País Valencià. Cal un reforç des del sector públic per a garantir aquest dret a la població més castigada per les polítiques d’austeritat» ha declarat Beltrán.

La proposta «Treballs en Comú» és una de les tres mesures que els municipalistes han presentat públicament per a aprovar els pressupostos municipals de l’Ajuntament de Castelló. Junt a la compra d’habitatge i la creació d’un gran parc verd conformen el «Pla Castelló, Ara», l’aposta política de la formació municipalista per al 2018.