Notícia Del Levante
  • L’agrupació electoral considera que la doble comptabilitat de la Junta de festes demostra que el PP va emparar un funcionament fora de la llei.

La formació municipalista, Castelló en Moviment, ha valorat la suposada doble comptabilitat amb què funcionava la Junta de Festes. El regidor Iñaki Vallejo ha declarat que «el suposat funcionament en B de la carpa alemanya se suma a la llarga llista d’irregularitats de la trama de la Junta de festes que el PP va permetre durant el seu llarg mandat». Aquestes declaracions les ha realitzat al fil de la notícia del Levante de Castelló en què s’exposa la forma d’operar de la Junta de festes a partir d’un mail al qual ha tingut accés aquest mitjà de comunicació.

Encara que el PP s’exonere de les seues òbvies responsabilitats polítiques, deu ser l’autoritat judicial la que aborde les irregularitats.

Vallejo ha estat concloent en les seues paraules. El regidor municipalista considera que «la informació publicada demostra el que hem constatat durant les compareixences de la Comissió d’investigació: un funcionament fora de la llei, conegut pel PP gràcies als avisos continus dels tècnics de la casa».

En l’equador de la legislatura la formació assembleària valora de forma positiva el treball realitzat en la Comissió d’investigació. «La ciutadania ens exigeix que seguim auditant i netejant la floridura acumulada després de tants anys de governs opacs» ha finalitzat Vallejo.

La Comissió d’investigació de la Junta de festes està a l’espera que es convoque una pròxima sessió per a abordar el dictamen final. La postura de Castelló en Moviment passa perquè l’Ajuntament s’implique i derive a la Fiscalia les possibles responsabilitats administratives i penals. El regidor Vallejo indica que «encara que el PP s’exonere de les seues òbvies responsabilitats polítiques, deu ser l’autoritat judicial la que aborde les irregularitats que hem detectat al llarg de la Comissió d’investigació».