Marquesines Hospital
  • Paz Beltrán registra una proposició perquè s’adeqüen les marquesines de les parades del transport públic.

Castelló en Moviment ha rebut nombroses queixes veïnals per ampliar les marquesines que resguarden les parades d’autobús de l’Hospital General i l’Hospital Provincial de Castelló, donat que s’acumulen una gran quantitat de persones a l’eixida dels centres, i en dies de platja, de molta calor o, senzillament, quan hi han moltes persones amb necessitat d’asseure’s, la infraestructura es queda curta. Per això s’ha registrat una proposició per demanar l’ampliació de la coberta i dels seients.

Hem de fer tot allò possible per afavorir que la ciutat es desplace en transport públic i disminuir la contaminació.

«Hem de fer tot allò possible per afavorir que la ciutat es desplace en transport públic i disminuir la contaminació, i entenem que això passa també per millorar la comoditat del transport i també de l’espera», considera Paz Beltrán, regidora de Castelló en Moviment a l’ajuntament.

«Just les parades dels Hospitals són de les més emprades de la ciutat, però no hi ha més que 3 seients individuals per esperar i la coberta tampoc permet resguardar-se a moltes persones més. A la parada de la Plaça Borrull, per exemple, hi ha una infraestructura que permet asseure’s a més gent, es podria reproduir eixe model en les parades dels hospitals», considera Beltrán.

Eixos són els detalls que ens fan avançar cap a un Castelló cuidador.

Tot i que l’adequació d’eixes marquesines són intervencions subtils per a la ciutat, «eixos són els detalls que ens fan avançar cap a un Castelló cuidador. Si és millora la comoditat de viatjar en transport públic, millorem el servei per a les persones, afavorim que més gent trie l’autobús i avancem cap a una ciutat més sostenible», afegeix Beltrán.