IMG 3962
  • Del Señor posa d’exemple l’emmagatzematge dels materials volàtils en la carretera del Grau a Almassora, els quals afecten el seu veïnat.

El portaveu de Castelló en Moviment, Xavi del Señor, ha informat que «la salut de la ciutadania de Castelló i del Grau és una preocupació constant per a la nostra formació davant la manca de control sobre els principals focus contaminants del nostre municipi».

Com a exemple, en la comissió del passat dilluns en l’Ajuntament de Castelló, el regidor municipalista es va referir a la necessitat de control sobre un producte acumulat a la vora de la carretera entre el Grau i Almassora en condicions que, en paraules de Del Señor, «demanden vigilància i control perquè les condicions en què el tenen dipositat fa que arribe a la gent que viu als voltants, incloent-hi els veïns del Grau i Almassora».

El portaveu de la formació assembleària fa referència a l’emmagatzematge dels materials generadors d’una important quantitat de pols que «pot tenir conseqüències negatives en el medi ambient i la salut de les persones, ja que aquest producte gairebé envaeix la carretera afectant ciclistes i vianants».

A més a més, des de l’agrupació electoral assenyalen «la manca d’implicació del consistori» en qüestions relatives a la contaminació atmosfèrica. Del Señor considera que «reduir els impactes ambientals en els principals focus de contaminació com el Serrallo comporta implantar i controlar mesures preventives i bones pràctiques mediambientals. La nostra salut es pot danyar per la inhalació de determinades substàncies volàtils i la pols generada durant el procés de maneig d’aquestes matèries primeres».

Del Señor ha finalitzat les seues declaracions apel·lant a «el dret de tota persona a respirar un aire net i sense riscos per a la seua salut i el medi ambient. Els nivells actuals de contaminació són alarmants i cal eliminar-los».