Untitled 2

Castelló en Moviment ha recopilat més de 80 punts arreu de la ciutat que necessiten millores. Mitjançant un mapa col·laboratiu de la ciutat han ubicat els punts negres de mobilitat, accessibilitat i transport públic. Pepe Azpitarte, coordinador del grup de treball de mobilitat de Castelló en Moviment, ha comentat la valoració que realitza la formació assembleària: “en un mes hem passat de localitzar 30 punts a més de 80. Desgraciadament encara hi han molts més, el que mostra la necessitat de millorar la mobilitat i l’accessibilitat de la ciutat”.

Un mapa online assenyala més de 80 punts punts negres del carril bici, transport públic i accessibilitat: mobilitat.castelloenmoviment.org

D’una visita a aquest portal web observem que el gran nombre de punts estan relacionats amb l’accessibilitat, amb 26 problemes publicats, i el carril bici, amb 36.
El regidor de Mobilitat ja va anunciar durant la reunió que l’esborrany del Pla Director de la Bicicleta es tornarà a passar pel Fòrum de Mobilitat del passat Desembre perquè els nous integrants puguen elevar les seues propostes. Des de Castelló en Moviment han qüestionat el procés que està seguint el regidor de Rafa Simó amb el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, Azpitarte ha assenyalat que “marcar les línies estratègiques per als pròxims anys no es pot basar en la mera consulta a la ciutadania. Calen apostes decidides per polítiques basades en la coproducció ciutadana”.