El meu nom és una mica llarg, així que el deixarem en Xavi del Señor de la Gala. Sóc regidor a l’ajuntament de Castelló per l’agrupació d’electors Castelló en Moviment i el primer que crec que he de fer és reconèixer l’esforç col·lectiu d’un grup de persones que, malgrat els entrebancs que hem trobat per arribar on estem, hem estat capaces de crear un espai d’empoderament ciutadà il·lusionant i cohesionat.

Com la major part de les meues companyes i companys de CseM, el meu àmbit de lluita i resistència han estat els moviments socials i el carrer, bàsicament centrats en la defensa del nostre territori, la cultura i la llengua. També he participat donant suport a projectes en defensa dels drets humans i dels pobles que viuen sotmesos a altres llocs del món.

Encara que la meua formació professional està centrada en l’àmbit mediambiental, la qual cosa em va dur a començar estudis de biologia i a treballar en la Reserva de les Illes Columbretes durant més de 20 anys, vaig acabar llicenciant-me en Història perquè a poc a poc van ser les persones les que van centrar el meu focus d’interès. Conèixer els processos històrics que ens han dut on estem és fonamental per vore què podem fer per anar superant els entrebancs i els reptes als quals ens enfrontem.

Estic convençut que cal fer molts canvis per un món millor i que aquests canvis han de començar pel mateix llogaret, pel mateix barri o poble. Així estic convençut que és des del municipalisme des d’on començarem a tombar vells mites que no fan sinó restringir les nostres llibertats i els nostres drets. De fet aquest canvi crec que ja ha començat a produir-se. I això és el que he estat fent sempre, primer fent política des de fora de les institucions i ara, com a part del meu compromís de participació activa, des del mateix ajuntament com a regidor.

És a Castelló en Moviment on he trobat aquest espai de militància on gent de tarannà divers ha aparcat diferències per teixir una xarxa amb objectius compartits, per començar a posar les institucions al servei de la ciutat i la ciutat al servei de les ciutadanes i els ciutadans.

Mail: xavier.delsenyor@castello.es

DECLARACIÓ DE BÉNS, ACTIVITATS I REVOCABILITAT

Xavier del Señor de la Gala, presenta amb motiu de la presa de
possessió els béns, activitats i la carta de revocabilitat:

DECLARACIÓ D’ACTIVITATS

pdf-icon

DECLARACIÓ DE BÉNS

pdf-icon

CARTA DE REVOCABILITAT

pdf-icon

SALARI REGIDOR PORTAVEU

Dedicació mínima del 25%. Quantitats en brut.

RETRIBUCIÓ MES
RETRIBUCIÓ ANUAL
2.328,33 euros (12 pagues) 27.939,36 euros

ANUNCI AL BOP

pdf-icon